• main-banner-turkey

  REGJISTRIMI I ANIJEVE TURQI

  Regjistrimi i jahteve në Turqi

Regjistroni varkën tuaj në Turqi

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Turqi, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Turqi duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, barka, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Turqi si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Turqi.


Ka disa faktorë që e bëjnë Turqinë një mundësi tërheqëse për regjistrimin e anijeve, duke përfshirë:

Vendndodhja gjeografike: Turqia ndodhet në udhëkryqin e Evropës dhe Azisë, duke e bërë atë një vend ideal për pronarët e anijeve që dëshirojnë të eksplorojnë rajonet e Mesdheut, Egjeut dhe Detit të Zi.

Regjimi i taksave konkurruese: Turqia ofron një normë të ulët TVSH për blerjet e anijeve dhe stimuj të tjerë tatimorë për pronarët e anijeve që regjistrojnë varkat e tyre në vend.

Aksesi në shërbime: Turqia ka një industri detare të zhvilluar mirë, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dhe lehtësish për pronarët e varkave, duke përfshirë shërbimet e mirëmbajtjes dhe riparimit të anijeve, sigurimin detar dhe shërbime të tjera të lidhura me varkën.

Siguria dhe siguria: Turqia ka një traditë të fortë detare dhe një sektor detar të rregulluar mirë, me lehtësira moderne dhe masa sigurie për të garantuar sigurinë e anijeve dhe ekuipazheve të tyre.

Mundësi qëndrimi: Pronarët e anijeve që regjistrojnë varkat e tyre në Turqi mund të kenë të drejtë për një leje qëndrimi turk, e cila mund t'i lejojë ata të qëndrojnë në vend për periudha të gjata kohore dhe të shijojnë kulturën, stilin e jetës dhe mundësitë e biznesit.

Në përgjithësi, regjistrimi i një varke në Turqi mund të ofrojë shumë përfitime, duke e bërë atë një alternativë të mirë për pronarët e varkave që kërkojnë një vend të qëndrueshëm dhe tërheqës për të mbështetur varkat e tyre.JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Turqi. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flet; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • E garantuar provizore brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Turqi dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Turqisë.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Turqi, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Nëse anija është ndërtuar pas datës 16 qershor 1998, do të kërkohet certifikata e deklaratës CE

4) Certifikata e kombësisë

5) Kopja e deklaratës së klientit (Për varkën e importuar)

6) Numri i Inventarit të Portit Turk

7) Numri i ID-së

8) Regjistri i tranzitit

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Turqi.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur